Rating total
5
6 Review-uri
Calitate
(5)
In rochia de la dumneavoastra m-am simtit deosebita! Multumesc si recomand oricui sa comande cu incredere, nu vor regreta!
Click pentru a micsora zoom-ul
Și acum, sa ma laud: sunt foarte mandra de rochia mea de seara și de cei ce au creat-o: Elyvo Galați! Felicitări, mulțumesc pentru tot: design, promptitudine, seriozitate! A...., sa nu uit, masurile le-am dat eu după indicațiile lor. Dacă pentru cineva contează, eu acord nota maxima!
Click pentru a micsora zoom-ul
Vă mulțumesc pentru această ținută elegantă . Oricand aș purta cu drag creațiile d-voastră ! Respectul meu pentru firma Elyvo, servicii prompte si de calitate. Va multumesc!
Click pentru a micsora zoom-ul
Nota 10 pentru model !!! Am purtat rochia la inceputul petrecerii in varianta lunga si la dans, mai tarziu, in varianta scurta. O idee minunata! Cu aceeasi investitie pot spune ca am avut doua tinute! Am primit o gramada de complimente si m-am simtit admirata! Va multumesc inca o data.
Click pentru a micsora zoom-ul
Va multumesc pentru superba rochie si sper sa aveti cat mai multe vanzari pentru ca meritati! Ma bucur ca exista in Romania firme asa serioase, cu produse atat de frumoase si calitative. M-am simtit excelent.
Click pentru a micsora zoom-ul
Va multumesc e o rochie in care mam simtit foarte bine!!!
Va recomand din toată inima!!! Sunt super mulțumită!!! Ca material, modelele sunt superbe!! Promptitudinea dumneavoastră super Ok!! Vă multumesc din suflet!!
Click pentru a micsora zoom-ul

Setari

0744.539.380

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a folosi listele de dorinte.

Autentificare