Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Brokart Elyvo are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Brokart garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre noi pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta, scopuri statistice, diverse oferte speciale numai cu acordul clientului. Utilizatorii Elyvo pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Pentru orice asemenea cerere, utilizatorul poate trimite email la adresa: elyvodress@gmail.com.

Magazinul online www. elyvo.ro isi ia angajamentul de a proteja informatiile personale pe care ni le furnizati, astfel se obliga sa nu faca publice bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale, sa nu furnizeze adresa de email, numarul de telefon unor terte persoane etc.

Politica de confidentialitate se supune legislatiei romane in vigoare, in situatia aparitiei unui litigiu se va incerca rezolvarea acestuia pe cale amiabila iar daca acest lucru nu va fi posibil, rezolvarea va fi de competenta instantelor judecatoresti din raza teritoriala unde firma noastra isi are sediul, respectiv jud. Galati.

Ultimele noutati si promotii speciale

Te poti dezabona in orice moment. Pentru aceasta te rugam sa folosesti informatiile noastre de contact din nota legala.

Setari

0744.539.380

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Autentificare

Creaza un cont gratuit pentru a folosi listele de dorinte.

Autentificare