Despre noi

Povestea Brokart Elyvo a inceput intr-un mic atelier de croitorie, in anul 1992, din pasiunea pentru frumos, calitate si unicate, lucruri greu de obtinut pe atunci. Pictate manual, brodate de mana, cu aplicatii din piele sau cu parti detasabile, colectiile noastre erau intotdeauna construite din piese versatile create special pentru a avantaja orice silueta.

Prima prezentare a unei colectii a fost in anul 1993, cand nu stiam prea bine ce e moda. Pentru noi a fost un eveniment deosebit ce a ne-a marcat existenta si de aceea ne-am gandit sa postam cateva poze cu rochii Brokart Elyvo de acum 25 de ani.

    Rochii de seara Brokart Elyvo 1993  Rochii de seara Brokart Elyvo 1993

Atemporale, rochiile Brokart Elyvo surprind esenta si se pliaza pe gustul doamnelor cu stil, ramanand in garderoba lor multi ani. Una dintre aceste rochii o avem astazi ca imagine in prezentarea video si foto online...E o rochie din frunze de piele decupate si pictate manual, ce nici noi nu am crezut la acea vreme ca o vom folosi si astazi...

Evening Dresses Gowns Brokart Elyvo 1993

Se spune ca ai stil atunci cand nu iti mai arunci hainele de la un an la altul. 

Au urmat mii de rochii, multe colectii prin care am vrut mereu sa bucuram sufletul fiecarei femei care, in tinutele noastre, s-a simtit unica si admirata. Speram ca am reusit cate ceva si speram sa o facem si de acum incolo.

Rochiile din colectia noastra " Luxury", ce astazi o gasiti pe magazinul nostru online Elyvo.ro, nu se demodeaza si nu tin cont de tendinte. Ele vor fi intotdeauna elegante, rafinate si nu veti trece neobservate la evenimentele din viata dumneavoastra !

Setari

0744.539.380

Meniu

Creaza un cont gratuit pentru a folosi listele de dorinte.

Autentificare